Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 20. marts 2019
Flere unge søger de videregående scienceuddannelser
De unge vælger i stigende grad at studere inden for tekniske, naturvidenskabelige og sundhedsvidenskabelige områder. Men der er stadig potentiale for at øge interessen for videnskab – særlig blandt de unge kvinder.


Udsendt 20. marts 2019
Syddansk sundhedsapp får nyt navn
25.000 syddanskere bruger appen, der hidtil har været kendt som ’Mit Forløb i Region Syddanmark’. Appen skifter nu navn og kommer fremover til at hedde ’Mit Sygehus’.


Udsendt 15. marts 2019
Syddanske patienter er tilfredse med deres forløb på sygehuset
Samlet set er de syddanske patienter godt tilfredse med deres behandling og forløb på de syddanske sygehuse og i psykiatrien. Det viser ny undersøgelse af patienttilfredshed.


Udsendt 11. marts 2019
Tre skoler nomineret til Årets Røgfri Ungdomsuddannelse
Social- og Sundhedsskolen Syd, Nyborg Gymnasium og Middelfart Produktionsskole er alle nomineret til Årets Røgfri Ungdomsuddannelse i Region Syddanmark. Det er første gang, prisen bliver uddelt.


Udsendt 11. marts 2019
Regionen vil reducere forureningen af Grindsted Å
Region Syddanmark tager nu hul på opgaven med at mindske de store mængder forurening, der hvert år siver ud i Grindsted Å fra fabriksgrunden. COWI er valgt som rådgiver på første del af opgaven.


Udsendt 7. marts 2019
Flere patienter med grå stær kan blive undersøgt og behandlet samme sted
Flere patienter kan nu blive behandlet for grå stær hos deres praktiserende øjenlæge. Det er resultatet af en ny aftale, regionsrådet og de praktiserende speciallæger har indgået. Som noget nyt åbner aftalen også op for, at praktiserende øjenlæger kan operere linser, der kan korrigere bygningsfejl.


Udsendt 5. marts 2019
Nye aftaler sikrer sammenhæng i sundhedsvæsenet for sårbare syddanskere
PLO Syddanmark, de syddanske kommuner og Region Syddanmark har indgået fire aftaler, der giver praktiserende læger bedre muligheder for at tage hånd om de mest sårbare patienter i patientens eget hjem og sikrer bedre sammenhæng i samarbejdet mellem kommune, sygehus og praktiserende læge.


Udsendt 1. marts 2019
Her er de nominerede til Frivillighedsprisen 2019
5 frivillige indsatser er nomineret til Region Syddanmarks Frivillighedspris 2019. De nominerede kommer fra hele regionen og repræsenterer et bredt felt af frivillige indsatser, der hver dag gør en forskel for patienter og pårørende.


Udsendt 28. februar 2019
Fremtidens Syddanmark på tegnebrættet
Hvordan skal fremtidens Syddanmark se ud, så der fortsat er trivsel og udvikling i hele regionen? Det inviterer de syddanske regionsrådspolitikere til dialog om på møder rundt omkring i regionen.


Udsendt 25. februar 2019
Regionen åbner intensive sengepladser til patienter med svær psykisk sygdom
Med en bevilling på 12 millioner kroner er regionen nu klar til at etablere intensive psykiatriske sengepladser til de mest syge patienter. Formålet er at forebygge tvang og højne kvaliteten i behandlingen.Siden er sidst opdateret 20-03-2019.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |