Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 17. juni 2019
Regionsrådet - 24. juni 2019
Information om regionsrådets møde 24. juni 2019. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.


Udsendt 12. juni 2019
Syddansk rengøring forbedret over en årrække
I 2013 besluttede politikerne i Region Syddanmark, at der skulle foretages eksterne kvalitetseftersyn af rengøringen på sygehusene. Tallene viser, at udviklingen er gået den rigtige vej – og at rengøringsstandarden på regionens sygehuse er meget høj.


Udsendt 29. maj 2019
Genforeningen 2020 bliver folkets fest
Kom med til folkefest ved Dybbøl Skanser, syng af hjertet på Skamlingsbanken og deltag i et folkemøde i Ribe. Tre store arrangementer kommer til at stå som fyrtårne i fejringen af 100-året for Genforeningen i 2020. Regionsrådet har netop bevilget 1,95 mio. kr. til folkefest, folkemøde og sangfest.


Udsendt 22. maj 2019
Presseinvitation: Indvielse af Kærgård Strandsti - flora, fauna og en af Danmarkshistoriens værste forureninger
For første gang bliver det muligt at passere den afspærrede del af stranden ud for Kærgård Klitplantage, når Region Syddanmark, Varde Kommune, Naturstyrelsen og ProVarde 29. maj indvier den 2,8 km lange Kærgård Strandsti.


Udsendt 22. maj 2019
4 mio. kr. til udvikling af nye teknologiske muligheder i den kollektive trafik
FynBus og Sydtrafik får nu mulighed for at få del i en pulje på i alt 4 mio. kr., som skal anvendes på projekter, der kan udvikle og anvende nye teknologiske muligheder for at optimere den kollektive trafik.


Udsendt 21. maj 2019
Regionen har fokus på rekruttering af læger
Selvom regionen godt kan få læger til at slå sig ned i regionen, er der områder, hvor der er udfordringer med at rekruttere.


Udsendt 20. maj 2019
Regionsrådet - 27. maj 2019
Information om regionsrådets møde 27. maj 2019. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.


Udsendt 16. maj 2019
Nu kommer akutbilen til Nr. Nebel
I februar gjorde regionsrådet det tryggere at være syddansker. Det gjorde de med en aftale på det præhospitale område til 9 millioner kroner, som alle partier stod bag. Pengene blev fundet ved driftsoptimeringer i Ambulance Syd. Aftalen styrker den akutte hjælp, som syddanskerne kan få. Nu er de første initiativer i aftalen klar til at blive ført ud i livet. Et af de første er en ny akutbil, der skal stå i Nr. Nebel i sommermånederne.


Udsendt 16. maj 2019
Nu får Odense en ekstra ambulance i dagtimerne
I februar gjorde regionsrådet det tryggere at være syddansker. Det gjorde de med en aftale på det præhospitale område til 9 millioner kroner, som alle partier stod bag. Pengene blev fundet ved driftsoptimeringer i Ambulance Syd. Aftalen styrker den akutte hjælp, som syddanskerne kan få. Nu er de første initiativer i aftalen klar til at blive ført ud i livet. Et af de første er en ny ambulance, der skal køre i Odense.


Udsendt 16. maj 2019
5 mio. kr. skal øge interessen for science, teknologi og grøn omstilling
Regionsrådet har gennem uddannelsespuljen øremærket 5 mio. kr. til projekter, der skal øge unges interesse for science, teknologi og grøn omstilling. Alle ungdomsuddannelsesinstitutioner i regionen kan søge midlerne.Siden er sidst opdateret 08-04-2019.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |