Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 12. august 2020
Ventetiden på høreområdet i Region Syddanmark falder yderligere
I 2018 vedtog regionsrådet i Region Syddanmark en handleplan, der skulle nedbringe ventetiderne på høreapparatsbehandling i regionen. Over de seneste to år er ventetiderne faldet støt på regionens fire sygehuse – også selvom corona-krisen har betydet en mindre stigning på et af regionens sygehuse.


Udsendt 11. august 2020
Region Syddanmark sender tre testbiler til Nyborg
Nyborg Kommune har anmodet Region Syddanmark om hjælp, og regionen sender derfor her i eftermiddag tre testbiler mod Nyborg.


Udsendt 10. august 2020
Regional rundtur til kommunerne skal styrke samarbejdet i psykiatrien
Psykiatrien i Region Syddanmark skal styrkes markant i de kommende år, og det skal regionens nye psykiatriplan samt en stor pose penge være med til at understøtte. Men hvis regionens ambitiøse mål skal blive til virkelighed, er der behov for et fortsat godt samarbejde med kommunerne. Derfor har regionens psykiatri- og socialudvalg netop indledt en rundtur til de 22 syddanske kommuner.


Udsendt 9. august 2020
Region Syddanmark sender sine to testbiler til Aarhus
De to testbiler, som siden slutningen af juni har testet turister for covid-19 i det syddanske sommerland, kører mandag formiddag mod Aarhus for at assistere Region Midtjylland med at teste borgere i og omkring Aarhus. Region Syddanmark indstiller derfor testningen i det syddanske sommerland i en periode.


Udsendt 31. juli 2020
Underretning om brud på persondatasikkerheden i Region Syddanmark
Region Syddanmark underretter hermed borgerne om et brud på persondatasikkerheden i regionens sagsbehandlingssystem. Bruddet er anmeldt til Datatilsynet, og fejlen er udbedret.


Udsendt 2. juli 2020
Kultur skal få syddanskerne op fra sofaen
Regionsrådet har sat to millioner kroner af til kulturelle begivenheder, der skal få syddanskerne op fra sofaen og i bedre humør.


Udsendt 2. juli 2020
Ny centerchef til Handicapcenter Fyn
Brian K. Hansen bliver ny centerchef for Handicapcenter Fyn. Han tiltræder sin nye stilling 1. august 2020 og bliver dermed centerchef for regionens fynske tilbud til borgere med betydelig og varig funktionsnedsættelse.


Udsendt 1. juli 2020
De syddanske patienter var tilfredse med corona-håndteringen
Langt størstedelen af de patienter, der besøgte de syddanske sygehuse i april måned, var tilfredse med den måde, som corona-situationen blev håndteret på. Det viser en ny undersøgelse af patienttilfredshed.


Udsendt 29. juni 2020
Drive-in-åbent hus på Nyt OUH i Odense
Danmarks største nybyggede sygehus skyder op syd for Odense. Det enorme byggeri kan opleves i en coronasikret udgave af åbent hus på Nyt OUH søndag den 6. september 2020.


Udsendt 26. juni 2020
Ny publikation: Sådan bidrager Region Syddanmark til FN´s verdensmål
I en ny publikation, ”FN’s Verdensmål og Fremtidens Syddanmark”, udgivet af Region Syddanmark, fortæller en række samarbejdspartnere og medarbejdere om, hvad de gør for at bidrage til opfyldelse af FN’s verdensmål.Siden er sidst opdateret 23-06-2020.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap