Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Sundhedsudvalget fortsætter med fynsk valgt formand
Poul-Erik Svendsen (S) sætter sig for fjerde valgperiode i spidsen for Sundhedsudvalget i Region Syddanmark, mens nyvalgte Kristian Nørgaard (V) bliver næstformand. Det står klart efter det første møde i Sundhedsudvalget, hvor politikerne konstituerede sig.
23.01.2018
Bo Libergren bliver formand for Udvalget for det nære sundhedsvæsen
Region Syddanmarks udvalg for det nære sundhedsvæsen har i dag konstitueret sig og valgt Bo Libergren (V) som formand. Udvalget skal beskæftige sig med sundhedssamarbejdet mellem sygehusene, de praktiserende læger og kommunerne.
22.01.2018
Tage Petersen valgt til formand for Udvalget for uddannelse og arbejdskraft
Ved dagens konstituering udpegede Udvalget for uddannelse og arbejdskraft Tage Petersen (V) til ny formand.
22.01.2018
Thies Mathiasen fortsætter som formand for Psykiatri- og socialudvalget
Region Syddanmarks psykiatri- og socialudvalg har på dagens møde udpeget Thies Mathiasen (DF) til formand og Morten Brixtofte Petersen (R) til næstformand. Region Syddanmarks psykiatri- og socialudvalg har på dagens møde udpeget Thies Mathiasen (DF) til formand og Morten Brixtofte Petersen (R) til næstformand. Region Syddanmarks psykiatri- og socialudvalg har på dagens møde udpeget Thies Mathiasen (DF) til formand og Morten Brixtofte Petersen (R) til næstformand.
22.01.2018
Søren Rasmussen valgt til formand for Udvalget for regional udvikling
Ved konstitueringen i dag valgte Udvalget for regional udvikling at pege på Søren Rasmussen (DF) til formand.
22.01.2018
Syddanske skadeklinikker og skadestuer har landets mest tilfredse patienter
Tilfredsheden med de syddanske akutklinikker og akutmodtagelser er over landsgennemsnittet i den årlige patientundersøgelse for akutområdet.
11.01.2018
Kammeradvokaten undersøger konsekvenser ved domme i tilbagebetalingssager
Højesteret har afgjort, at to patienter, der tidligere er blevet pålagt at tilbagebetale deres patienterstatning, alligevel ikke skal betale deres erstatning tilbage til regionen. Konsekvenserne af afgørelsen er ved at blive undersøgt af Kammeradvokaten, så regionerne kan tage endeligt stilling til andre lignende sager. Få overblik over, hvad det betyder for din tilbagebetalingssag.
09.01.2018
Samarbejdet er en gevinst
Torsdag 4. januar 2018 mødtes regionsrådsformand Stephanie Lose (V), Region Syddanmark, for første gang med Justits- og Europa-minister for Slesvig-Holsten, Sabine Sütterlin-Waack (CDU) i Flensborg og Vejle for at tale om det dansk-tyske samarbejde og besøge et uddannelsesprojekt.
05.01.2018
Tak for godt samarbejde
Flere end 100 syddanske beslutningstagere mødte op, da Region Syddanmark i dag inviterede til nytårskur i regionshuset i Vejle.
04.01.2018
Italiensk totalentreprenør skal bygge Nyt OUH
Det nye universitetshospital i Odense er kommet et stort skridt videre. Et bredt flertal i det syddanske regionsråd besluttede i går, at den italienske totalentreprenør JV CMB / Itinera skal færdigprojektere og bygge vidensakse og behandlings- og sengeafsnit på Nyt OUH. Beslutningen blev meldt ud på et pressemøde i Odense i dag.
19.12.2017

Siden er sidst opdateret 09-01-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |