Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Nation of Health i Odense er indviet
Med indvielsen af besøgscenteret Nation of Health onsdag har Syddanmark åbnet et sundheds-innovativt vindue ud til resten af verden.
28.10.2020
Stigende smittetal kræver flere tests
Smittetallene i Danmark og i Region Syddanmark stiger støt, og det betyder, at borgerne skal være endnu bedre til at passe på hinanden. Derfor opfordrer Region Syddanmark nu til, at borgerne i regionen sørger for at lade sig teste. Der er masser af ledig kapacitet.
23.10.2020
Flere end tusind hjerteløbere har hjulpet med at redde liv
Region Syddanmark blev 1. maj en del af TrygFonden Hjerteløber. I de fire efterfølgende måneder er antallet af tilmeldte nået over 13.000, og flere end tusind hjerteløbere har været med til at redde liv i Syddanmark. Formanden for præhospitalsudvalget er godt tilfreds med opstarten af den nye ordning.
14.10.2020
Endnu flere solceller på vej til regionens sygehustage
Region Syddanmark sætter nu endnu mere solstrøm til den syddanske klimastrategi ved at udvide de eksisterende solcelleanlæg på de syddanske sygehustage med knap 50 pct.
13.10.2020
Brug mundbind når du skal testes for COVID-19
Region Syddanmark indfører fra lørdag 10. oktober krav om brug af mundbind i forbindelse med test ved regionens testfaciliteter.
08.10.2020
Region Syddanmark gør klar til en vinter i coronaens tegn
Kampen mod corona er langt fra overstået, og derfor åbner Region Syddanmark hen over de kommende måneder syv store testcentre, der kan klare vinterens kulde og blæst. På de nye testcentre vil borgere uden symptomer og borgere med milde symptomer kunne blive testet for COVID-19. Derudover åbner en række mindre teststationer på tværs af regionen.
05.10.2020
Patienternes P-hus ved Vejle Sygehus vinder arkitekturpris
Et parkeringshus kan godt være smukt og skulpturelt. Det er Patienternes P-hus ved Sygehus Lillebælt i Vejle et godt eksempel på, og nu har den runde bygning med den høje glasfacade vundet Vejle Kommunes arkitekturpris 2019
05.10.2020
Underretning om brud på persondatasikkerheden i Region Syddanmark
Region Syddanmark har konstateret sikkerhedsbrud i to af regionens it-systemer. Regionen har efter reglerne anmeldt bruddene til Datatilsynet og underretter hermed borgerne. Bruddene er blevet fundet i forbindelse med den interne undersøgelse, regionen satte i gang i foråret. Alle sikkerhedshullerne er nu lukkede.
02.10.2020
To medarbejdere og to borgere på socialtilbud i Nyborg testet positiv for COVID-19
To medarbejdere og to borgere på Region Syddanmarks sociale tilbud Engbo er blevet testet positive for COVID-19. De to medarbejdere har været i kontakt med i alt 16 borgere på tilbuddet. Engbo er godt i gang med isolering af borgere på centeret, smitteopsporing og test. Det er i den forbindelse, at to symptomfrie borgere er blevet testet positive.
01.10.2020
Syddanskere skal have hurtig psykiatrisk vurdering
En ny aftale skal hjælpe syddanskere, der primært lider af stress, angst og depression i let til moderat grad med at få tid til psykiatrisk vurdering indenfor 14 dage.
30.09.2020

Siden er sidst opdateret 09-01-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring